Hotel

Provedite nezaboravne odmore 20m.od mora u jednom od najboljih hotela na Pelionu!

Flamingo Hotel Pelion - Onda kada odmor postaje potreba!

Krenite u potragu za mitom,upoznajte lepotu prirode,osetite san,prosetajte stopama Rige Ferea,vidite jedinstvena bogatstva kulture,zaplivajte u kristalno plavim vodama,udahnite cist vazduh,okusite domace specijalitete,probajte domaci cipuro(rakija) I lokalno vino,upoznajte ljude,uzivajte na vasem odmoru I provedite jedno nezaboravno putovanje, sa smestajem u hotelu Flamingo, na Pelionu.

Doputujte na Pelion, tamo gde sunce susrece more, tamo gde se zelenilo I plavetnilo mora zajedno sa mitom gube u tradiciji. Dodjite u Horefto, smesteno na planini Pilion, da prozivite mit I otkrijete sta je to sto ga cini drugacijim. Hotel Flamingo vam garantuje jedno nezaboravno putovanje, spojeno sa svim vasim zeljama.Mit zivi ovde, otkrijte ga!

Kada je potreba za odmorom najznacajnija na vasem odmoru, hotel Flamingo na Pelionu (izgradjen po tradicionalnoj Pelionskoj kulturi), uredjen sa posebnim stilom I smesten na samoj obali mora, idealno je resenje. Ovaj prijatan ambijent I okolina,obojena sarenilom cveca I prepuna sunca, na samoj obali mora, pruza zaista pravi odmor za suncanje, kupanje, citanje I lep provod sa vasim drustvom.


Po podne I uvece mirna I opustajuca atmosfera u hotelu, pruza vam priliku za prijatan razgovor uz pice I kafu.Takodje I ambijent u dvoristu, prepunom cveca I sastavljen od prirodnih kamenih ploca, mogu prijatno da ispune tu vasu zelju.

Hotel Flamingo je jedan od najlepsih hotela na Pelionu. Pogledajte sve uslugeon koje imaju nasi apartmani I sobe. Pelion I nas hotel vas ocekuju!

.


Make a Reservation or Contact us


(*)
Invalid Input

(*)
Invalid Input

(*)
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

(*)

  RefreshInvalid Input

Please type these numbers

Read More

 • Smestaj Pelion – Kompletno opremljeni apartmani na Pelionu

  Smestaj Pelion – Kompletno opremljeni apartmani na Pelionu

  Savremena udobnost smestaja na Pelionu, na udaljenosti 20m. od mora, sa pogledom na beskrajno plavetnilo mora I zelenilo suma.

   

 • Odmori na Pelionu Leto Pilion

  Odmori na Pelionu Leto Pilion

  Otkrijte sada jedinstvene ponude kako biste mogli da provedete prelepe trenutke na letnjem odmoru, istrazivajuci najlepsu okolinu, na poluostrvu Pelion.

 • Pelion Razgledanje - Pelion Znamenitosti

  Pelion Razgledanje - Pelion Znamenitosti

  Razgledanje I atrakcije na Pelionu. Razgledanje Pelionitske arhitekture I tradicije.

 • Pelion Ponuda

  Pelion Ponuda

  POSEBNI POPUSTI

 • Volos Aerodrom

  Volos Aerodrom

  Pronadjite zanimljive informacije vezane za aerodrom u Volosu, probajte da organizujete vase putovanje Pelonom, I provedete jedan nezaboravani odmor! Poletite iz zemalja Evrope, I sletite direktno na Pelion, koristeci avionske letove, sa aerodroma u Volosu.

   

Read More

 • Planina Pelion

  Planina Pelion

  Uzivajte u jednom obilasku planine Pelion. Sigurno cete ostati zadivljeni njenom lepotom, retkim vrstama bilja,bogatstvom vegetacije,a isto tako I njenim zivotinjskim svetom!

QUALITY SELECTION 2013

 

BEST-3

 

On Line Rezervacije

Specijalne Ponude!

 
Content Development & Copyright: Thanasis Baroutas 2014
Fotos by: Ilias Pelion Kapetanakis, Thanasis Baroutas, Michalis Pornalis
Web Hosting Greece Inwebpro Ltd
Copyright © 2014 - Flamingohotel