Seoski Turizam

Uzivajte u prirodnoj perfekciji netaknute prirode, upoznajte FLORU I FAUNU na planini Pelion, kao I mnoga druga razgledanja, koja organizuje nas hotel Flamingo. Uporedno, upoznacete morke zalive I mnogobrojne plaze, rajske lepote.

Moci cete da vidite I uzivate u domacim kulturnim zbivanjima, kao sto su: narodne folklorne igre, koncerti, festivali, umetnicke izlozbe, sabori, kao I mnoga druga desavanja, koja se redovno organizuju u toku letnjih perioda.

U dogovoru sa vama, mozemo obici I lokalne radionice za proizvodnju testenina, cak I da ucestvujemo u njihovoj proizvodnji, zajedno sa zenama, koje su u tom udruzenju.
Na isti takav nacin, mozemo da obidjemo I neki od vinarskih podruma, odakle mozemo da kupimo domacu rakiju- cipuro, uzo ili vino. Postoje I mnogobrojni mlinovi za proizvodnju maslinovog ulja.

Zanimljivo je videti najvecu zemljoradnicku zadrugu za otkup jabuka na Balkanu, u mestu Zagora. Njihovo uzgajanje, berba I otkup je pod zasticenim imenom I poreklom. Velika poljoprivredna gazdinstva, mogu da odobre I prikupljanje jabuka I zainteresovanim gostima, u periodu od Septembra do Oktobra.

Sledeca interesantna stvar je tradicionalna hrana, gde mozete I vi da isprobate pripremanje, sa domacim bioloskim proizvodima, koje mi dobavljamo.
Za ljubitelje cveca, mozemo obici mesto Makrirahi, poznato kao najveci proizvodjac cveca.

Na kraju, mozemo obici jedno seosko gazdinstvo, odakle cemo pribaviti sveze mleko I jaja.
.


Make a Reservation or Contact us


(*)
Invalid Input

(*)
Invalid Input

(*)
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

(*)

  RefreshInvalid Input

Please type these numbers

Read More

  • Planina Pelion

    Planina Pelion

    Uzivajte u jednom obilasku planine Pelion. Sigurno cete ostati zadivljeni njenom lepotom, retkim vrstama bilja,bogatstvom vegetacije,a isto tako I njenim zivotinjskim svetom!

QUALITY SELECTION 2013

 

BEST-3

 

On Line Rezervacije

Specijalne Ponude!

 
Content Development & Copyright: Thanasis Baroutas 2014
Fotos by: Ilias Pelion Kapetanakis, Thanasis Baroutas, Michalis Pornalis
Web Hosting Greece Inwebpro Ltd
Copyright © 2014 - Flamingohotel