Svadba na Pelionu

Organizacija svadbe, svadbenih veselja, I mnogo toga sto je potrebno za jednu idealnu svadbu na Pelionu, pruza hotel Flamingo.

Danas vam se pruza prilika da ostvarite I vi vase vencanje, koje je jedan od najlepsih trenutaka na dugom zivotnom putu. U ovom prelepom kraju, prepunom netaknute I prirodne lepote prirode, zelenila I osecaja potpunog mira, sigurno je mesto Zagora, na poluostrvo Pelion.

Daleko od mnogih uobicajenih situacija I nacina sklapanja braka, u istorijskoj Zagori, svadbeni cin ce imati tradicionalnu notu I atmosferu. Sigurno je da ce celokupna ceremonija ostaviti velike utiske I secanja na vas I vase goste.
Verujte u nas, I mi cemo organizovati za vas jednu svadbu kao iz snova, u jednom od najlepsih predela Grcke lepote I tradicije.

SMESTAJ
U zavisnosti od dogovora sa vama, cuvamo rezervaciju za onoliko soba koliko vam je potrebno u nasem hotelu, tako da ce na najbolji nacin svi biti isposteni I zadovoljni.

CRKVA
Takodje u zavisnosti od dogovora, preuzimamo odgovornost rezervisanja datuma vencanja u crkvi , celokupnog ukrasavanja I dekoracije crkve, a isto tako I prostora van nje.

FOTOGRAFISANJE- SNIMANJE KAMEROM
Fotografije, video zapis, kao I fotobook, samo su neke od mnogih stvari koje vas secati zauvek na najlepse trenutke srece sa vase svadbe.
Sa sigurnoscu I punim poverenjem, zajedno sa najboljim fotografima u okolini, I po najboljim cenama, mozemo da preduzmemo odgovornost za snimanje I slikanje vase svadbe. To je samo jedan deo koji ce ostaviti zauvek secanje na trenutke srece.

FRIZERSKE USLUGE
U saradnji sa strucnim frizerima I kozmeticarima iz okoline, mozete da imate sve vrste usluga vezanih za frizerske delatnosti, kao I strucne estetike.

SVADBENO VESELJE
Na mnogim trgovima u mestu Zagora, na plazama u mestu Horefto, kao I u nasim prostorijama hotela, mozemo da organizujemo vase svadbeno veselje, koje ce pruziti lepe I nezaboravne trenutke provoda vasih gostiju I vas.

CATERING
U saradnji sa lokalnom radionicom ili u saradnji sa nekim od restorana u blizoj okolini, imacete na svadbenom stolu sve ono sto budete pozeleli I sa najboljim kvalitetom, koji ce zadovoljiti sve vase goste.

MUZICKI DEO NA SVADBENOM VESELJU
U saradnji sa mnogim muzickim grupama I orkestrima ili d-djej kombinaciji, moci cemo da uzivamo u vecernjim satima, uz ritam muzike I igru, sve do ranih jutarnjih sati.

ORGANIZOVANJE PILIORITSKE SVADBE
Na Pelionu su ostali nepromenljivi sa vremenom sve do danas, narodni obicaji svadbe, na tradicionalan Pilioritski nacin. Ako imate I vi jednu takvu zelju, mozemo da vam pomognemo I organizujemo vase vencanje I proslavu, onako kako nam odredjuju obicaji naroda.

Ceremonija obuhvata brijanje mladozenje, uz vesele zvuke Pilioritske tradicionalne muzike. Igra I veselje je prisutno sve do konacnog pripremanja mladozenje. Zatim sledi pratnja mladozenje pesacenjem do crkve, zajedno u drustvu svatova, na stari tradicionalan nacin i sa muzikom. Sledeci moguci nacin odlaska u crkvu, jeste voznjom malim motornim prevozom (nekadasnjom vrstom skutera). Treci nacin pratnje mladozenje do crkve, moguce je jahanjem, sa ukrasenim konjima.

Obavestite nas I navedite vase misljenje I iskustvo, I mi cemo vam pomoci I dati dalje informacije, ili pruziti bilo kakvu drugu vrstu pomoci.

.


Make a Reservation or Contact us


(*)
Invalid Input

(*)
Invalid Input

(*)
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

(*)

  RefreshInvalid Input

Please type these numbers

Read More

QUALITY SELECTION 2013

 

BEST-3

 

On Line Rezervacije

Specijalne Ponude!

 
Content Development & Copyright: Thanasis Baroutas 2014
Fotos by: Ilias Pelion Kapetanakis, Thanasis Baroutas, Michalis Pornalis
Web Hosting Greece Inwebpro Ltd
Copyright © 2014 - Flamingohotel